NACIONALNI KONGRES UROLOŠKE SEKCIJE SRPSKOG LEKARSKOG DRUŠTVA I BALKANSKE ASOCIJACIJE UROLOGA 2022.

Nacionalni kongres urološke sekcije srpskog lekarskog društva i balkanske asocijacije urologa održan je u Vrnjačkoj Banji od 12.5.-14.5.2022. godine u hotelu Zepter.

Naša kompanije je učestvovala na kongresu sa štandom i predavanjem. Na Kongresu je učestvovalo 200 urologa iz Srbije,  Bosne i Hercegovine i  Makedonije.

Veliki broj  farmaceutskih kuća je zajedno sa našom kompanijom je podržao skup. Wega Medical, BerlinChemie , PharmaSwiss, Hemofarm,Viatris, Abela Pharm,Actavis-Teva, Amicus, Beohem 3, Galenika, MIP, Phizer, Sandoz, Zentiva,Alkaloid,Bonifar,Lentismed,Medi+Pharm,Vidapharm i Janssen.

Kongres je bio organizovan sa medjunarodnim učešćem kako predavača tako i slušalaca urologa iz Nemačke, UK, Bugarske , BIH, Makedonije, a najveće učešće su imali profesori i docenti  iz Niša, Beograda i Novog Sada.

Svi predavači su se potrudili da nam približe  razlićite aspekte vezane za urološke pacijente,počev od lasera u urologiji i njegove primene, preko lečenja karcinoma prostate i urotela, urolitijaze, bph-luts-oab, do antibiotske terapije kod uroloskih pacijenata i pojave sve veće rezistencije na date antibiotike, tako da je Vegin simpozijum iako na kraju svih sesija došao u pravo vreme da pokažemo urolozima da postoji rešenje za njihove pacijente sa stalnim urinarnim infekcijama -D manozin-De Coli i D-Manozin sa brusnicom i hibiskusom -De Coli plus.

Predavač je bio Doc.dr. Milan Potić sa Urološke klinike u Nišu ,sa temom Urinarne infekcije De Coli i De Coli plus „Rešenje uvek postoji“.

Doc dr Milan Potić je u kratkom vremenskom periodu povezao Urinarne infekcije izazvane E. Coli i primenu naših proizvoda, mehanizam delovanja, brzinu dejstva i brzo otklanjanje tegoba. Zapravo klinički značaj upotrebe Demanoze i kombinacije (DeColi Plus)