NACIONALNI KONGRES UROLOŠKE SEKCIJE SRPSKOG LEKARSKOG DRUŠTVA – Promocija DeColi i Decoli plus

Mesto održavanja: Zepter hotel u Vrnjačkoj Banji.

Vreme održavanja:

  • Početak u 11:00h – 12.05. 2022.
  • Zatvaranje u 12:00h –  14.5.2022.

Saradnici:

  • mr.ph Milena Radmilović i dr Filip Radulović – od 12.05.do 14.05.2022.
  • PM dr Marija Vujošević od 13.05. do 14.05. 2022.

Način učešća: Štand i sponzoridsano predavanje

Na Kongresu je bilo registrovanih oko 200 urologa iz Srbije,  Bosne i Hercegovine, Makedonije.

12.05.2022. montiranje štanda, program traje od 11:00 do 20:00.

Razgovor sa lekarima koji su dolazili na štand,  podela materijala,  razgovor i promocija Decoli, Decoli+ i Cactinea. Takođe pozivanje na simpozijum i popunjavanje nagradne igre.  Upoznavanje urologa iz raznih delova Srbije, predstavljanje proizvodu.

Na predavanjima je svakodnevno bilo oko 50 lekara.

13.05.2022.

Od farmaceutskih kuća bile su prisutne: Generalni sponzor -Wega Medical, Platinasti sponzori-BerlinChemie, PharmaSwiss, Zlatni sponzori – Hemofarm,Viatris, Srebrni sponzori  – Abela Pharm, Actavis-Teva, Amicus, Beohem 3, Galenika, MIP, Phizer, Sandoz, Zentiva i ostali sponzori -Innventa, Vega, Alkaloid, Bonifar, Lentismed, Medi+Pharm, Vidapharm i Janssen.

Kongres je bio organizovan sa medjunarodnim učešćem-kako predavača tako i slušaoca – urologa iz Nemačke, UK, Bugarske, BIH, Makedonije, a najveće učešće su imali profesori i docenti iz Niša, Beograda i Novog Sada.

Sponzorisane simpozijume su 12.5 i 13.5 ukupno imali 11 kompanija Sandoz, Beohem, Zentiva, Berlin Chemie, Amicus, Galenika, Actavis, Abela Pharm, MIP Pharma, Phizer i Vega.

Svi predavači su se potrudili da nam približe razlićite aspekte vezane za urološke pacijente, počev od lasera u urologiji i njegove primene, preko lečenja karcinoma prostate i urotela, urolitijaze, bph-luts-oab, do antibiotske terapije kod uroloskih pacijenata i pojave sve veće rezistencije na date antibiotike, tako da je Vegin simpozijum iako na kraju svih sesija došao u pravo vreme da pokažemo urolozima da postoji rešenje za njihove pacijente sa stalnim urinarnim infekcijama – D manozin-De Coli i D-Manozin sa brusnicom i hibiskusom – De Coli plus.

Naš  simpozijum je održan 13.5.2022.od 19:30-20:00 .

Predavač je bio Doc.dr. Milan Potić sa Urološke klinike u Nišu, sa temom Urinarne infekcije De Coli i De Coli plus „Rešenje uvek postoji“

Doc dr Milan Potić je u kratkom vremenskom periodu povezao Urinarne infekcije izazvane E. Coli i primenu naših proizvoda, mehanizam delovanja, brzinu dejstva i brzo otklanjanje tegoba. Zapravo klinički značaj upotrebe Demanoze i kombinacije (DeColi Plus)

PM dr Marija Vujošević je u kratkom obraćanju auditorijumu predstavila kompaniju zatim  zatim predavača i najavila temu. Nakon završenog simpozijuma su podeljene  nagrade izvlačenjem anketnih listića.

Na predavanju  je bilo 30 lekara.