O nama

O nama

Vega Valjevo je veledrogerija sa iskustvom u poslovanju dužem od 25 godina, koja se bavi nabavkom, skladištenjem, prodajom i distribucijom lekova, dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava, kozmetike i sredstava opšte upotrebe. U našoj kompaniji zaposleno je 250 radnika koji kontinuirano rade na stvaranju i usavršavanju moderne organizacije u cilju obezbeđivanja svih usluga potrebnih kako pacijentima, tako i profesionalcima zdravstvene struke.

Prateći najsavremenije svetske trendove, početkom 2017. godine realizovana je investicija u najmoderniju poluautomatsku liniju sa automatom čime je Vega pokazala nameru da i dalje ulaže u unapređenje posla, proširi svoje kapacitete i ostane jedan od lidera na farmaceutskom tržištu. Iz distributivnog centra u Valjevu sa skladišnim prostorom površine 6500m2, preko 50 najsavremenijih dostavnih vozila svakodnevno obezbeđuje brzu, efikasnu i sigurnu dostavu do svake privatne i državne apoteke, bolnice, kliničkog centra i doma zdravlja.

Takođe, u cilju diversifikacije delatnosti naše kompanije sredinom 2018. godine osnovan je Sektor za razvoj i marketing koji pruža sve usluge vezane za uvoz, registraciju, premarketinške aktivnosti, promociju i prodaju lekova, medicinskih sredstava i dijetetskih suplemenata. Cilj kojem će težiti sektor marketinga je da pre svega istraživanjem tržišta identifikuje nedostatke u pogledu snabdevenosti tržišta i obezbedi dostupnost najsavremenijih lekova našim građanima.

Kontaktirajte nas za sva pitanja i dogovore