Vega dobila najcenjenije priznanje u poslovnom svetu

Kompanija Vega dobitnik je prestižne nagrade Biznis partner 2017, čime je svrstana među 44 najuspešnije kompanije iz trinaest zemalja regiona. Među nagrađenima, pored Vege, našle su se i velike kompanije kao što su Impol Slovenija, Plantaže Crna Gora, Igman Bosna i Hercegovina, BioEnergy International Austrija, MOL Mađarska, Hellenic Petroleum Grčka, Končar Hrvatska, Telekom Srbija, Tarkett, Meggle, CBS International, IGB Automotive. Nagrade su dodeljene na svečanoj ceremoniji u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Tom prilikom, Predsednik Upravnog odbora i vlasnik Vege Stanko Ješić istakao je da je kompanija dobijala mnoge nagrade i priznanja, ali da je ovo prvo koje dolazi od poslovnih partnera, što raduje, a zaposlene, koji su zaslužni za nagradu, čini ponosnim.

Regionalna nagrada Biznis partner ustanovljena je pre 23 godine u želji da se afirmišu sve najbolje kompanije i institucije iz regiona.

Specifičnost nagrade i posebna čast za njene dobitnike je u činjenici da kompanije same biraju i ocenjuju svoje poslovne partnere za koje smatraju da ispunjavaju određene kriterijume.

Nagrada ima regionalni karakter i namenjena je svim kompanijama iz zemalja u regionu (Slovenija, Mađarska, Rumunija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Albanija, Makedonija, Bugarska, Grčka, Kipar, Turska), bez obzira na delatnost, veličinu i oblik vlasništva.

Sveobuhvatan, iscrpan i analitičan metod izbora laureata, od nominacije do konačne odluke, uz angažovanost velikog broja kompanija i institucija, štampanih i elektronskih medija, poslovnih asocijacija i udruženja, podstiče stvaranje novih partnerstava i uspostavljanja bolje poslovne saradnje u Regionu, a na širem nivou i unapređenje poslovne i investicione klime, kao i bržeg ekonomskog povezivanja i prosperiteta.

Dobitnici ove nagrade, koja je tokom godina postala prestižno poslovno, stručno i javno priznanje, su najbolje kompanije i institucije koje su u svom poslovanju postigle zavidan nivo, prihvatajući i striktno primenjujući osnovni moto – U biznisu kao i u životu najvažniji je partner.